De Specificaties

Wat kun je met de Jono™ schoonmaken?

De Jono is ideaal voor een veilige en eenvoudige reiniging van tablets, smartphones, desktops, objectieven, verrekijkers, brillen, camera's, TV's, laptops, gameconsoles, GPS schermen, juwelen, horloges, chroom, de glasplaat van een kopieerapparaat en dergelijke.

De gebruiksaanwijzing.

Jono is gemakkelijk in de omgang. Met de lusjeszijde maakt hij gemakkelijk elk hard, hoogwaardig oppervlak snel schoon. Het is beter om eerst losse deeltjes van het scherm te blazen of te vegen en pas daarna met draaiende bewegingen te poetsen. Is het te reinigen oppervlak zeer ernstig vervuild, maak Jono dan nat met gesteriliseerd water. Gebruik nooit reinigingsmiddelen (dus geen zeep, sprays, oplosmiddelen of wat dan ook). Na intensief gebruik kan Jono zelf ook aan een schoonmaakbeurtje toe zijn. Hij kan dan op een koud programma gewoon de wasmachine in. Let op: gebruik geen wasverzachter. Eenmaal schoon is het beter Jono aan de lucht te drogen. Doe hem niet in de droger, want er is dan een geringe kans op krimp.

De voordelen.

Jonodesign maakt voor de Jono uitsluitend gebruik van microvezel. Microvezel is een kostbaarder materiaal dan bijvoorbeeld katoen of acryl, maar heeft ook aanmerkelijk betere eigenschappen. Het Jono microvezel poetsdoekje onderscheidt zich door:
Een groter vochtabsorberend vermogen. Jono neemt 8 keer zoveel vloeistof op dan zijn eigen gewicht.
Lagere kosten. Met een Jono is het niet nodig (dure) chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken, terwijl het eindresultaat perfect is (geen strepen, geen aantasting van het beschermlaagje en blinkend schoon).
Een sterker stof vasthoudend vermogen, voor een snellere, effectievere en krasvrije reiniging.
Milieuvriendelijker. Jono kan telkens weer opnieuw gebruikt worden (in de wasmachine is geen probleem).
Een betere hygiëne. De Jono voorkomt vermenigvuldiging van bacteriën en de nare luchtjes die deze kunnen veroorzaken. 

Freshen up your screen. Design your life.

Je eigen Jono als wallpaper.

Jonodesign helpt je de wereld een beetje mooier te maken. Van elke Jono die je kiest, krijg je ook een wallpaper voor op je smartphone, tablet of desktop. Zo creeer je je eigen sfeer. Hoe werkt het? Je koopt een Jono. Op je eigen accountpagina zie je dan automatisch de bijbehorende wallpaper verschijnen. Er zijn 3 formaten. Je klikt op het gewenste formaat en de download wordt gestart. Vervolgens stel je de afbeelding op je eigen device in als achtergrond.

De feiten en cijfers.

De Jono is een mix van 75% polyester en 25% nylon.
De polyester en nylon worden beurtelings via een spuitmondje met elkaar versmolten. Vervolgens wordt de vezel vele malen gesplitst tot een microvezeltje overblijft.
De dikte van het driehoekige microvezeltje is minder dan 1/100 van een menselijke haar.
Door het ultrafijne materiaal is het vuil- en vochtaanhechtend vermogen zeer groot.
De Jono is absoluut pluisvrij.
De afmetingen van Jono zijn 15 cm bij 20 cm (even groot als het verlichte scherm van een iPad).
Jono voldoet aan de schoonmaakeisen zoals vermeld in gebruiksaanwijzingen van touchscreenapparatuur, zoals die voor iPhone en iPad.  

De Jono is verkrijgbaar in drie uitvoeringen.

De uitvoeringen zijn identiek voor wat betreft materiaalgebruik en technische bewerkingen. Voor alle Jonodesign doekjes gelden dezelfde hoge kwaliteitseisen. Er is wel een verschil in oplage, exclusiviteit en verkrijgbaarheid. 

Premium
De oplage is niet gelimiteerd. De gehele premium collectie is verkrijgbaar in de online store van Jonodesign.com. Een deel van de collectie is verkrijgbaar bij de Jonodesign Reseller.

Exclusive
De oplage is niet gelimiteerd. Een deel van deze exclusive collectie is zowel verkrijgbaar in de online store als bij de Jonodesign Reseller. Er is ook een deel exclusief verkrijgbaar bij een specifieke Jonodesign Reseller.

Limited Edition
De oplage is gelimiteerd. Elk exemplaar is voorzien van een genummerd en getekend certificaat. De gehele collectie is verkrijgbaar in de online store van Jonodesign.com. Een deel van deze Limited Editions is verkrijgbaar bij de Jonodesign Reseller.

Het perfecte kado.

Een Jono. Fantastisch om te geven, top om te krijgen!